Deprecated: version_compare(): Passing null to parameter #2 ($version2) of type string is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/Ultimate_VC_Addons.php on line 1044 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework::$old_opt_name is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/framework.php on line 207 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework_Extension_options_object::$field_name is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/options_object/extension_options_object.php on line 61 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework_extension_import_export::$field_name is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/import_export/extension_import_export.php on line 61 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework_extension_customizer::$upload_dir is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 62 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework_extension_custom_fonts::$upload_dir is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/custom_fonts/extension_custom_fonts.php on line 90 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework_extension_custom_fonts::$upload_url is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/custom_fonts/extension_custom_fonts.php on line 91 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework_extension_custom_fonts::$field_name is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/custom_fonts/extension_custom_fonts.php on line 110 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework_extension_custom_fonts::$is_field is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/custom_fonts/extension_custom_fonts.php on line 139 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework::$fontControl is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/custom_fonts/extension_custom_fonts.php on line 1198 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework::$transients_check is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/framework.php on line 2361 Financiële Planning | Mar10

Financiële Planning

planning

Hulp bij het opstellen van uw financiële planning

Mar10 ondersteunt u bij:

 • Inrichting en inzage van uw huidige en toekomstige financiële situatie.
 • Financieel maatwerk.
 • Afdekking/dichting financiële risico’s.
 • Advisering op de juridische en fiscale begeleiding van de overgang en instandhouding van (familie) vermogens.
 • Optimalisatie financiële situatie van nu en voor de toekomst.
 • Second opinion op het gebied van pensioen, hypotheek, lijfrente beleggen, sparen, levensverzekeringen, etc.

“Mar10 behoorde in 2016 tot de 6 beste financiële planners van het jaar.”

Wilt u meer weten?

Mar10 Financiële Planning geeft u antwoord op al uw vragen

Een financiële planning geeft antwoord op vragen als:

 • Ik wil mijn kind financieel helpen. Kan ik een familie bankrekening oprichten?
 • Ik wil eerder stoppen met werken. Kan dit?
 • Ik wil graag geld schenken aan mijn kinderen. Hoe doe ik dit het beste?
 • Kan mijn partner blijven wonen als ik kom te overlijden?
 • Hoeveel heb ik nu precies te besteden als ik met pensioen ga?
 • Moet ik beleggen of past sparen beter bij mij?
 • Wat heb ik te besteden als ik arbeidsongeschikt raak?
 • Mijn lijfrentepolissen komen tot uitkering. Wat nu?
 • Is het verstandig om mijn hypotheek af te lossen?
 • Moet ik wel/niet verhuizen?

Ik help u graag met het schrijven van uw financiële plan. Iedereen is anders, heeft andere wensen, een ander uitgavepatroon, etc. Door een financieel plan op te stellen krijgt u antwoord op uw vragen en geef ik u advies over hoe u bepaalde zaken moet regelen.

“Regeren is vooruitzien.” – En dat is de planning van morgen.

Het Mar10 Stappenplan

Allereerst hebben wij een kennismakingsgesprek. Doorgaans vind dit plaats bij mij op kantoor. Is het voor u niet mogelijk om naar kantoor te komen, dan kunnen we ook bij u thuis afspreken (afhankelijk van de afstand, kan ik genoodzaakt zijn hiervoor een vergoeding in rekening te brengen). Ik heb relaties in alle uithoeken van het land en soms spreek ik met deze relaties af ergens in het midden tussen hun adres en mijn adres. Dat is voor u en voor mij wel zo prettig. Met een aantal van mijn relaties heb ik vooraf geen face-to-face gesprek. Dit is mogelijk bij niet te ingewikkelde situaties of als het een deeladvies of second opinion betreft. Ik laat dit aan u over. Wat wilt u?

Tijdens ons gesprek draait alles om vertrouwen. U kunt erop vertrouwen dat ik de aangewezen persoon ben om u te adviseren. U moet immers met uw billen bloot. Ik moet heel veel van u weten, om u goed te kunnen adviseren. Voorafgaand aan het gesprek ontvangt u van mij mijn dienstverleningsdocument, een checklist, een klantprofiel om in te vullen en een vragenlijst. Het is voor u en mij wel zo prettig als u goed voorbereid bij mij op gesprek komt.

Vaak al tijdens het gesprek kan ik aangeven hoeveel uur ik voor u bezig ben. Vervolgens ontvangt u van mij per mail een offerte (dienstverleningsovereenkomst) hiervoor, waarin duidelijk beschreven staat wat ik voor u doe en wat het u gaat kosten.

Na ontvangst van de door u getekende overeenkomst ga ik met veel plezier voor u aan de slag. Elke nieuwe opdracht is voor mij weer een uitdaging. Om voor u het advies uit te werken heb ik veel gegevens nodig. Hier ligt voo ru een taak om er voor te zorgen dat ik deze goed en volledig aangeleverd krijg.

U ontvang van mij het advies eerst per mail. Vervolgens maken we een afspraak om het samen te bespreken en daar waar nodig aan et passen. Voor sommige relaties is mijn advies zo klip en klaar dat een vervolggesprek ook telefonisch kan plaatsvinden. Dat scheelt u en mij veel tijd en geld.

Soms krijgt u van mij ook een productoplossing aangereikt. U kunt hierbij denken aan een hypotheek, een lijfrente of vermogensadvies. In mijn netwerk heb ik een aantal deskundige partijen waarmee ik samenwerk. Ik kan u in contact brengen met één van deze partijen.

Ook na het afronden van het advies kunt u bij mij terecht. Graag zelfs. Ik streeft naar een langdurig contact met mijn klanten. Als ik aanvullende zaken voor u moet uitzoeken, dan kan het zijn dat ik heirvoor een vergoeding moet vragen. Verandert er iets in uw situatie, dan kunt u mij inschakelen voor een update. Omdat ik al uw gegevens heb en u ingevoerd bent in mijn systeem, zijn de kosten van een dergelijke update beperkt.

Een aantal van mijn relaties wil deze nazorg graag vastleggen in een serviceovereenkomst. U betaalt mij dan een vast bedrag per maand of per kwartaal. U krijgt van mij eens in de twee jaar een update en u kunt mij bellen met vragen. Dat is wel zo prettig. U weet waar u moet zijn met uw vragen en hoeft zich niet bezwaard te voelen om mij te bellen.