Deprecated: version_compare(): Passing null to parameter #2 ($version2) of type string is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/Ultimate_VC_Addons.php on line 1044 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework::$old_opt_name is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/framework.php on line 207 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework_Extension_options_object::$field_name is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/options_object/extension_options_object.php on line 61 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework_extension_import_export::$field_name is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/import_export/extension_import_export.php on line 61 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework_extension_customizer::$upload_dir is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 62 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework_extension_custom_fonts::$upload_dir is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/custom_fonts/extension_custom_fonts.php on line 90 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework_extension_custom_fonts::$upload_url is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/custom_fonts/extension_custom_fonts.php on line 91 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework_extension_custom_fonts::$field_name is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/custom_fonts/extension_custom_fonts.php on line 110 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework_extension_custom_fonts::$is_field is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/custom_fonts/extension_custom_fonts.php on line 139 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework::$fontControl is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/custom_fonts/extension_custom_fonts.php on line 1198 Deprecated: Creation of dynamic property ReduxFramework::$transients_check is deprecated in /var/web/site/public_html/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/framework.php on line 2361 Financiële Training | Mar10

Financiële Training

training

Begrijp uw financiële situatie dankzij financiële trainingen

Mar10 geeft financiële trainingen waarbij:

  • Overdracht van kennis en vaardigheden plaatsvindt.
  • Koppelingen tussen theorie en praktijk worden gemaakt.
  • Als gecertificeerd planner en leraar met onderwijsakte.

Als gecertificeerd planner en leraar met onderwijsakte, geeft Mar10 financiële trainingen aan zowel branche organisaties als particulieren.

Wilt u meer weten?

Hoe werkt Mar10 Financiële training, coaching en planning?

Uw doel is mijn doel

Ik heb maar één doel en dat is om u inzicht en overzicht te geven in uw financiële situatie. IN tegenstelling tot de meeste andere tussenpersonen en banken werk ik niet productgericht. Ook al is er sinds 1 januari 2013 een provisieverbod, de meeste aanbieders denken van oudsher in eerste instantie nog steeds aan het product en werken vervolgens in het adviesrapport hier naar toe. Ik analyseer eerst uw situatie en adviseer u oer uw mogelijkheden. Een advies hoeft niet altijd te leiden tot een product. Mocht dit wel zo zijn, dan zoek ik de beste passende producten erbij. Ik bemiddel niet in deze producten, maar bekijk wel waar u deze het best vandaan kunt halen. Hierdoor blijf ik objectief en kritisch.

Duidelijkheid

Ik ben duidelijk en transparant. Ik geef u inzicht in de stappen van het adviesproces en vertel u van tevoren wat het u gaat kosten. Ik werk op basis van een uurtarief en kan u op basis van mijn ervaring van tevoren een vrij nauwkeurige inschatting geven van het aantal uur dat ik voor u aan de slag ga. U kunt ook een vaste prijs afspreken, dan weet u exact wat het u gaat kosten.

Nazorg

Ook na het afronden van het advies kunt u bij mij terecht. Graag zelfs. Ik streef naar een langdurig contact met mijn klanten. Als ik aanvullende zaken voor u moet uitzoeken, dan kan het zijn dat ik hiervoor een vergoeding moet vragen. Verandert er iets in uw situatie, dan kunt u mij inschakelen voor een update. Omdat ik al uw gegevens heb en u ingevoerd bent in mijn systeem, zijn de kosten van een dergelijke update beperkt.

Een aantal van mijn relaties willen deze nazorg graag vastleggen in een serviceovereenkomst. U betaalt mij dan een vast bedrag per maand of per kwartaal. U krijgt van mij eens in de twee jaar een update en u kunt mij bellen met vragen. Dat is wel zo prettig. U weet waar u moet zijn met uw vragen en hoeft zich niet bezwaard te voelen om mij te bellen.

7 Tips voor financiële vrijheid

  1. Geef maximaal 90% van je inkomsten uit. Spaar en investeer de rest.
  2. Beheers je uitgaven. Laat deze niet groeien als je inkomsten groeien.
  3. Laat geld voor je werken. In plaats van dat jij voor je geld moet werken.
  4. Beheers het risico van je investeringen.
  5. Betaal je huis met beleid af.
  6. Verzeker toekomstige inkomsten. Zorg voor een eigen pensioenplan.
  7. Vergoot je vaardigheden om te verdienen.

Tarieven

U kunt bij mij terecht voor zowel een integraal financieel plan als voor aparte adviezen, zoals de onafhankelijke check van een lijfrente of pensioen, advies bij uw belastingaangifte, advies voor (aanstaande) samenwoners of advies over schenken en erven.

Het kennismakingsgesprek – in principe bij u thuis – is altijd op mijn kosten. Na dat gesprek stuur ik geheel vrijblijvend een offerte gebaseerd op mijn uurtarief. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Richttarieven

Mijn uurtarief varieert van 100 tot 150 euro (inclusief Btw), afhankelijk van de complexiteit van uw vraag.